27 Aralık 2013 Cuma

Bugünlerde Ben

      Herkese merhaba... 4-5 gündür bloga yazı giremiyorum, farkındayım. Öyle bir üşengeçlik almış başını gidiyor ama hemen dur demeliyim tabi. Peki bu 4-5 gündür neler yapıyorum bakalım.


Örgü örüyorum. Değişik renk ve modellerde atkı ve bere takmayı çok seviyorum ve kendi yaptıklarımı takmktan da ayrı keyif alıyorum. Bitmesi yakındır :)


Puzzle'ımı bitirmeye çalışıyorum. Bitirip bir an önce hediye etmek istiyorum. Ancak son parçalar bizi zorluyor. Yine de bıkmıyoruz, usanmıyoruz, devam ediyoruz :)


Bir sürü ödev değerlendiriyorum. Bunlarda son kalanlar, önümde koca bir hafta sonu var, elbet biter :)



Gülsuyunu aldım, mutluyum :) Şu an kullandığım toniğim bitmek üzere. Yazısı için tık tık... Bununla da kendi doğal toniğimi yapmak istiyorum. Yapıp biraz kullandıktan sonra yorumlarım gelecek diye düşünüyorum.


Tüm bu zaman zarfında kitap okumayı ihmal etmiyorum Son alışverişimde aldığım kitabımı elimden düşürmüyorum. Ancak sindire sindire okuduğum için ağır gidiyor ama değiyor da :)


Evet, bugünlerde böyleyim ben. Peki sizler neler yapıyorsunuz?


Sevgiyle kalın :)





6 yorum:

  1. Bazen böyle aralar oluyor ama dikkat et aralar uzadıkça yazma sıkıntısı oluyor bu sefer de.Yani ben de öyle oluyor en azında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son hız devam edeceğim inşallah. Ne tür yazılar görmek istersin mesela?

      Sil
    2. Benzer konulara sahip bloglarımız.Ama ben senin gibi kendi yaptıklarıma çok fazla yer veremedim.Kitap yazılarına daha çok yer verebilirsin mesela.Ayrıca ben bazen bloguma günlük muamelesi yapıyorum.Senin de hayatında neler yaptığını okumak , eğer paylaşmak istersen , hoşuma giderdi :)

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim, önerilerini dikkate alacağım. Kitaplar bittikçe yazıları gelecek inşallah.

      Sil
  2. bu orme ishini keshke bende bilseydim.bittiginde gormek isterim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bittiğinde de eklerim :) Aslında zor bir şey yok canım, ben de youtubedaki videolara baka baka öğrendim.

      Sil